A Freyja croissant birodalma gyorsan helyet talált magának a budapesti gasztrocsillagok között. Népszerűsége a nyitás óta töretlen, ugyanakkor együtt változik, együtt lélegzik a vevőkörével és keresi a folyamtos megújulást és az új kihívásokat. A Piqniq Budapest workshopján közös croissant sütés mellett a Freyja csapatával, üzletnyitási tanácsadóval és pénzügyi szakemberrel beszélgettünk arról, hogyan kell sikeres pékséget és cukrászatot nyitni.
Időpont: 2019. május 5. (vasárnap) 14:00–19:00
Időpont: 2019. május 26. (vasárnap) 14:00–19:00
Helyszín: Freyja – the croissant story – 1074 Budapest, Szövetség u. 14-16.
Előadók:
- Markovics Gergő – a Freyja tulajdonosa
- Rétfalvi-Kurucz Alexandra – üzletnyitási tanácsadó, konyhatechnológus tervező – Étterem nyitás – Gasztro tanácsadás
- Rétfalvi Zoltán – pénzügyi mentor – Étterem nyitás – Gasztro tanácsadás