Figyeld, kövesd a Piqniq és a Mastercard közös kampányát!

Tanulj, fejlődj!
Nagykép a gasztronómiáról.

Fontos társadalmi feladat, hogy a gasztrovállalkozások láttathassák magukat és megnyilvánuljanak a következő hónapokban.

A Piqniq Budapest és a Mastercard közös kampánya ehhez járul hozzá, időt és teret biztosítva a közös tanulásnak, fejlődésnek.

3 hónap alatt közel 100 szakember megszólaltatásával, 25 témán keresztül mutatjuk be a hazai gasztronómia szereplőit: vendéglátósokat, beszállítókat, szolgáltatókat, illetve a szektorhoz kapcsolódó szakembereket.

Főtámogató
Médiapartner
Médiapartner

Riportvideók a kampányban szereplő vendéglátósok, beszállítók,
szolgáltatók és a szektorhoz kapcsolódó számos további szakma képviselőivel.

Videó lejátszása
Papp Regina
We Love Budapest társalapító
Videó lejátszása
Böröcz Zsófia
a N’iceroll tulajdonosa, gasztromentor
Videó lejátszása
Kormos Dalma
kommunikációs vezető – Salt Budapest, TOPRUM, Bridge Budapest
Szakmai partnerek

A kampányról bővebben.

„A gasztronómia kapcsolódás.”

A kampány bemutatja az iparágban dolgozók hálózatát, kapcsolatrendszerét, kiemelt figyelmet fordítva a vállalkozások mögött álló emberekre.

Bepillantást enged többek között a vendéglátóhelyek kulisszái mögött zajló folyamatokba, az ételfutárok mindennapjaiba, a női vállalkozók életébe, az alapanyagok előállítóinak munkájába.

A kampány célja a tudásmegosztás.

A jelenlegi piaci helyzet reális bemutatásán túl a cél, hogy a jó példákon keresztül motiváljuk és edukáljuk a szektor és a gazdaság szereplőit. A gasztro vállalkozások mindennapi kihívásain és megoldásain túl szeretnénk kiemelni azokat a felelős, társadalmi szempontból is releváns gondolatokat, véleményeket, melyek pozitív hatással bírnak a kollektív tudatra.

Piqniq Budapest

A Piqniq Budapest nyitott közösségként köti össze a gasztronómia szereplőit; célja a szektorhoz köthető vállalkozások, szakemberek és érdeklődők támogatása tudásmegosztással, információval, a pozitív változások érdekében. Eseményeik, projektjeik teret adnak a fejlődésnek, a tanulásnak és a közösségépítésnek.